Biografia

Assekes és un grup de música nascut al 2008 durant l’època d’auge de les bandes en valencià que, influenciat directament pels grups més populars d’aquest moviment, es caracteritza per combinar ritmes ska amb diferents estils de rock alternatiu, i música popular. De manera transversal, la seua música també incorpora una interpretació mediterrània de la música juvenil del litoral nord-americà, propia de l’etapa adolescent dels membres del grup, amb sons propis de l’skatepunk i el surf, tot tractant temàtiques que van des del context social i polític vigent fins a la cultura pop universal

"Volar" - Assekes

Spotify Amazon YouTube Music

ASSEKES

Release Date : 9 de febrer de 2020

Després de fer realitat el nostre primer EP (“En poques paraules”) i haver pogut gaudir d’un bon grapat de concerts arreu de tot el nostre territori, estem duent a terme aquest nou projecte: Un Nou Camí.

Un camí ple de noves aventures, en el qual volem seguir creixent i aprenent. Un camí més contundent, més consistent, més treballat i més madur. Un camí sense explorar, on ens endinsem en noves temàtiques i estils en els quals ens hem sentim molt a gust, com el pop, el surf, la rumba o el mestissatge. Aquest disc conté dotze temes carregats d’optimisme i vitalitat, més enllà de la crítica social, en el qual han col·laborat artistes com Àlex Martínez, de Tardor; Josep Nadal, de La Gossa Sorda; Kiko i Iván d’Aspencat, i els grups Pharmakos i Embolicats. En definitiva, un trajecte nou, Un Nou Camí.