Biografia

Canta Canalla som quatre xiquets i una xiqueta, tenim més de 150 anys i ens vam conéixer mentre construíem un iglú a la Lluna. Ací a la Terra ens vam posar un nas roig i vam decidir ajuntar-nos per fer música, contar com es contagia la bogeria i ballar com un mira-sol que somriu amb els ulls tancats.

Som el que som i poca cosa més, una guitarra, un baix, uns teclats, una veu, una bateria, quatre acords, alguns cors, un parell de solos i una màquina de fer bambolles. Ens escolten menuts i grans, i sobretot els que no són cap de les dues coses o les dues alhora. Alguns ens diuen eclèctics i altres elèctrics, però som escèptics i no ens ho acabem de creure. Som Canta Canalla i ja està.

"Canta Canalla al TROVAM 2019" - Canta Canalla

Spotify Amazon YouTube Music

Canta Canalla

Release Date : 9 de setembre de 2019

El dia 9 de setembre de 2019 va veure la llum en les diverses plataformes digitals el nostre segon disc, “Revolucions per menuts”, enregistrat al
Moma Estudio de Montcada, amb Jorge Pérez i Jacobo Cordells. En aquest disc aprofundim en la nostra idea de l’eclecticisme musical. Encara que amb més presència del rock, també s’hi troben altres estils com el folk americà, la cúmbia o el twist. La gran novetat és que la veu principal ja no és només una, sinó que també hi ha cançons cantades per Paco Arroyo, Javi Vega i Carme Laguarda. A més, hem comptat amb col·laboracions de luxe com són Carles Chiner (Gener), que ha tocat les postisses en “La colla U”; Aitana Ferrer, encarregada de la locució introductòria i dels cors de “Pepeta twist”; Tonete Puerto, que toca el contrabaix en “A fer la mar”, o Borja Penalba, productor i corista de “La colla U”.