Biografia

Gem (Gema Vañó) és una cantautora valenciana de Benigànim. A principis de 2016 va publicar el seu primer treball en forma de maqueta, ‘Seré del Viento’. Més tard a l’abril del mateix any guanyava el premi del públic del Petit Festival de Benicarló amb la cançó ‘Sense tu’.

El seu primer disc ‘Dent de lleó’ es va estrenar al maig de 2017. L’àlbum va ser enregistrat a Globo Estudio amb l’experiència del productor Tono Hurtado, qui també va col·laborar amb el baix, teclats i veus; Toni Carrillo va ser l’encarregat de fer sonar la guitarra elèctrica i Rubén Llopis la bateria. Totes les lletres del disc estan escrites per Gem, amb l’excepció d’Alepo, adaptació d’un poema d’Enric Bono.

"Cables i circuits" - Gem

Spotify Amazon YouTube Music

GEM

Release Date : 9 de juny de 2019

‘Satèl·lits’ és una mirada crítica i alhora positiva d’una societat que orbita al voltant de la tecnologia en un temps on tot és passatger. Després de dos anys d’aprenentatge musical, el nou treball de Gem és el resultat de tot un procés de creixement i maduresa. Deu cançons que plantegen una crítica social de vegades dura, altra positiva i irònica, sense deixar de costat la igualtat i la lluita per la diversitat.

Tono Hurtado torna a ser l’encarregat de la producció, gravació, mescla, baix i veus a Malamute Estudio de Xirivella, Toni Carrillo arranjaments i guitarres i Rubén Llopis a la bateria. Per a donar un gir sonor, este nou disc compta amb els teclats de Pau Paredes, ha estat masteritzat per Víctor Garcia als Ultramarinos Mastering de Barcelona durant els mesos de juny a setembre de 2019 i és un disc editat per Primavera d’Hivern.