Biografia

Josep Lluís Notari Lozano naix a La Vilavella (La Plana Baixa). Entre 1996/1998 comença a fer les seues primeres cançons i els seus primers concerts a la comarca, en un País Valencià on els cantautors renaixien poc a poc, assomaven el cap com una raresa per explorar.

Evidentment, la cançó protesta ja no era un moviment amb tanta força com dues dècades enrere, però un grapat de franctiradors musicals que aguantaven de les dècades anteriors i les noves generacions anaven creant un nou públic.

Aquest, prompte va començar a congregar-se per a escoltar unes històries on es veien reflectits a la seua terra, sonant cançons en l´inici dels festivals musicals que començaven a renàixer i a créixer com bolets.

"L'arcàdia Tour" - Josep Lluís Notari

Spotify Amazon YouTube Music

Murs invisibles (Bureo Músiques, 2019)

Release Date : 10 de setembre de 2019

El 3r treball del cantautor de La Vilavella es fonamenta en un sol concepte que dona nom al disc. Els 8 temes que envolten a ‘Murs Invisibles’ volen parlar-nos de les realitats personals de l’autor i les que comparteix col.lectivament, en un micromón tan global, que no podem adonar-nos-en conscientment de les barreres i fronteres psicològiques que sobreviuen amb nosaltres.

Hem convertit a l´amor en moda, hem desvaloritzat les nostres tradicions i arrels. S´ha perdut la quotidianitat vital. Els records s´obliden i es blinden en una memòria recreativa. Els nostres pobles viuen un canvi que vol tancar ferides no cicatritzades i que ja quasi ningú recorda…però que porta al damunt. Les injustícies, la revisió dels drets humans, i la manca de mires democràtiques ens transporten a una política i una economia més propera a la del segle XIX que a la d´un món amb més justícia social.

L´obra de Josep Lluís Notari gira la voltant d´aquestes xicotetes obsessions que s´engrandeixen a mesura que avança el disc, les cançons van creixent com una papallona descreguda que es troba empresonada per uns murs que ningú vol veure quan acaba l´últim tema. Llavors, pausem la música i tornem al fons de la caverna del dia a dia.