Biografia

Pepet i marieta està integrat per Josep Bordes (veu i guitarres), Xavi Riba (veu i guitarra elèctrica), Carlos Manzanares (saxo, acordió i coros), Ignacio Palau (baix electrònic i contrabaix), Guillem Arnau (bateria i percussions), Jaume Torné (trompeta) i Camil Burato (trombó).

Pepet i Marieta és una proposta musical i festiva que beu de les músiques populars del món per a vestir unes lletres crítiques i descarades i iròniques. Tot estil és vàlid per a esta formació de músics que amb la seua fórmula, teatre i saber fer quotidià, fomenten la participació dels espectadors.

"Vive tu sueño" - Pepet i Marieta ft. Tomeu Penya & Xanguito

Spotify Amazon YouTube Music

La revolució dels somnis (Música Global, 2017)

Release Date : 4 de juliol de 2017

La revolució dels somnis (Música Global, 2017) és un disc que aposta pel mestissatge. Hip-hop, dance hall, música electrònica, rock, reggae, ska… diferents estils es poden assaborir en el quart treball de Pepet i Marieta.

Amb un evident missatge crític, La revolució dels somnis (Música Global, 2017) és un cant a les revolucions del dia a dia que estan canviant la manera de veure i viure el món. L’economia cooperativa, l’escola activa o la democràcia participativa en són algunes, però també la revolució del vot i la paraula, l’arma social més poderosa per avançar cap al món dels nostres somnis.

I si Pepet i Marieta canten a la revolució és perquè n’han experimentat una d’interna amb nous registres i nous reptes. La revolució ha sigut també artística, ja que ja no només canta i composa Josep Bordes, en La revolució dels somnis també sonen veus i lletres del guitarrista Xavi Riba o Carlos Manzanares, així com les col·laboracions de Mireia Vives o Josep Montero d’Oques Grasses.