Biografia

Vienna naix a Alacant de la mà de l’Arturo Deltell i el Pau Castillo, que es presentava el passat mes de febrer de 2020 amb Hem trobat un pis per a llogar (LCM Records, 2020). Un EP de cinc cançons, cadascuna amb la seva temàtica, estil i intenció, que pretenen reflectir la joventut del segle XXI. Cançons com Tourmalet, Pregària o Per un grapat de dòlars, han tingut molt bona acollida per part dels mitjans i públic català, i ja formen part de la banda sonora musical d’aquest darrer any.

Vienna veu de les seves influències i ens porten melodies senzilles i dolces on parlen de manera íntima de la seva pròpia generació. “Hem crescut musicalment cantant “El Miquel i l’Olga tornen” dels Manel o agafant amor a la terreta de la mà de “La Penúltima” dels Jóvens”.

"Un altre aire" - Vienna & Malifeta

Spotify Amazon YouTube Music

Vienna

Release Date : 26 de març de 2021

El duet alacantí Vienna aterra amb el seu primer disc de llarga durada: Tot allò que una vesprada morí amb les bicicletes (LCM Records, 2021). Amb aquest disc de nom impossible de pronunciar, Vienna torna després de la bona acollida que just fa un any va tenir l’EP Hem trobat un pis per a llogar (LCM Records, 2020). Vienna creix i al binomi format per Arturo Pérez i Pau Castillo s’uneixen en aquest nou disc Víctor Pérez (bateria) i Julio Torres (guitarra).

El títol és una adaptació d’un vers de Pere Gimferrer, del poema ‘Sistemes’, on fa una reflexió sobre els poemes i sobre quines coses s’hi tracten. El títol fa referència a tot allò que trobarem en el disc: les lletres d’Arturo Pérez són una reflexió sobre els records que anem acumulant al llarg de la nostra vida. En aquest disc trobem una consolidació de la temàtica que el grup venia treballant anteriorment: les coses senzilles, quotidianes i banals.